Кутии, прегради, врати от стъкло

За офиси, магазини, фитнес зали и заведения предлагаме: огледала, стъклени кутии и рафтове, облепване на стени и колони с цветно стъкло или огледало, монтаж на стъклени врати и други.

Закаленото (или още наречено темперирано) стъкло се произвежда чрез топлинна обработка на флоатно стъкло. Стъклото се разрязва до необходимия размер и всички обработки (като полиране на ръбовете или пробиване на отвори) се извършват преди закаляването.  Закаленото стъкло обикновено има якост, шест пъти по-висока от тази на обикновеното стъкло.
Закаленото стъкло се счита за по-малко рисково от обикновеното, поради по-високата си якост (т.е. то е по-устойчиво на удар) и защото се чупи на малки заоблени парчета, които е по-слабо вероятно да предизвикат сериозни наранявания.

Орнаментните стъкла намират приложение предимно в интериора. Използват се в мебелната промишленост за производство на детайли – вратички, рафтове и др., както и за преградни и декоративни цели.
На пазара в България на орнаметни стъкла има над 3000 вида като предлаганите от нас са определени модели. Може да се запознаете с тях на нашата страница в интернет https://staklarbg.com/цветни-и-орнаментни-стъкла/ .

Предлагаме стъкларски услуги в цяла София в удобно за вас време на адрес, дори през почивните дни, както и в нашето ателие. Остъкляваме дървени дограми, капандури и метални рамки. Извършваме подмяна на стъкла за врати. Разполагаме с голяма гама от стъкла, oгледала, орнаментни стъкла, лакобел, закалени стъкла, душ кабини, парапети, прегради от стъкло на ниски цени.
По всяко време сме на разположение за запитвания и оферти на телефония ни номер.

https://www.staklarbg.com