Нашите обекти с огледала

Предлагаме всякакви видове огледала с максимални размери 321см на 225см, с дебелина 4 или 6мм. Обработката им може да бъде: фасетиране със размер от 0,8мм до 30мм, кантиране както и пробиване на всякакви видове отвори. Цветовете, които се предлагат на пазара са: кафяво, зелено, сиво, синьо и стандартно. Всички огледала могат да бъдат матирани в различни форми, фигури и образи чрез компютърна програма (т.нар. брандиране).

Монтажът им може да се извърши в бани, фитнес зали, заведения и т.н. като това става чрез държачи или чрез залепване със специален силикон.
 

Тук ви представяме част от нашите изпълнени обекти, които сме успели да снимаме.

Някои от тях са монтирани в бани, други – във фризьорски салони, фитнес зали, съблекални на магазини, коридори на апартаменти или дори във фоайета на входове на жилищни сгради. Имаме и монтирани огледала на цели стени.

 

Предлагаме стъкларски услуги в цяла София в удобно за вас време на адрес, дори през почивните дни, както и в нашето ателие. Остъкляваме дървени дограми, капандури и метални рамки. Извършваме подмяна на стъкла за врати. Разполагаме с голяма гама от стъкла, oгледала, орнаментни стъкла, лакобел, закалени стъкла, душ кабини, парапети, прегради от стъкло на ниски цени.
По всяко време сме на разположение за запитвания и оферти на телефония ни номер.

http://www.staklarbg.com