Остъкляване на тераси със стъклена хармоника

Остъкляване на тераси със стъклена хармоника

Сравнително нов начин за остъкляване на тераса е вариантът със стъклена хармоника. Този тип безпрофилни дограми имат само долен и горен водач, без вертикални профили, и могат да се плъзгат и отварят в различни посоки по начин, който позволява целият балкон да е открит през лятото. Когато са с прозрачни стъкла, дори и затворени, тези остъклявания са трудно видими отвън и не развалят фасадата на сградата. Също така, те не затъмняват помещенията и не развалят гледката отвътре навън. Стъклените хармоники се използват за остъкляване на балкони и тераси, и за помещения, които не са отопляеми или не се обитават през зимата.  Това остъкляване, за разлика от ПВЦ дограмата, няма високи изолационни свойства. Не се препоръчва да се монтира като прозорци директно към стаята. Много са удачни за заведения и ресторанти поради възможността да се отварят на 100%.

Изчистеният и минимален дизайн на прозорците, който можете да постигнете, е идеален за модерни архитектурни дизайни. Внася голямо количество естествена светлина, както и за максимално увеличаване на гледката.

Без необходимите рамки, размерът на тези безрамкови прозорци може да бъде проектиран така, че да отговаря на всички видове и мащаби на отворите на прозорците. Да бъдат със всякакъв вид форми, лесно конструирани и монтирани.

Притежавани със скрити структурни опори, всички тези стъклени прозорци могат да бъдат до 6 м на 3 м в един прозорец за поразителна инсталация без рамки.

Стъклена хармоника

Остъкляване на тераси със стъклена хармоника

https://staklarbg.com

Маркирани с:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*