Приложение на стъклото в нашите домове – дограмa, врати, вътрешни прегради и капандури

Приложение на стъклото в нашите домове

Дограма

Windows.ashx

Прозорците осигуряват естествено осветление на нашите домове. Стъклото за прозорците може да бъде проектирано, така че прозорците да бъдат максимално ползотворни, дори и от естетическа гледна точка. Изборът никога не е бил толкова голям. Подмяната или монтирането на нови прозорци, предоставя възможност за подобрение на вашия дом по отношение на външния вид, пестенето на енергия и комфорта.

Врати

Doors.ashx

Използването на стъкло, при външни и вътрешни врати, може да осигури допълнителна светлина във вашия дом, без да жертват безопасността, сигурността или уединението.
Те, също така, предлагат възможност за избор от широка гама декоративни ефекти. За външните и френски врати, например, може да се използва и самопочистващ стъкло.

Вътрешни прегради от стъкло

InternalGlazing.ashx

Днешните домовете отразяват тенденцията семейството да прекарва повече време заедно, така че те често се проектират като едно отворено пространство.
Въпреки това много дейности могат да се извършват на една голяма площ. Умното използване на стъкло може да създаде усещането на отворена всекидневна с леки пространства, но също така може да даде възможност за тихи или полу-усамотени области, като райони за игра или офис. Стъклените прегради, като парапети или балкони също са популярни допълнения към дома.

Капандури

Rooflights.ashx

Капандурите се оказват все по-популярни сред собствениците на дома, поради ползите, които те предлагат по отношение както на пространството, така и на стойността на имота. Една от най-новите тенденции, в дизайна на дома, е използването на стъклото, за да се осигури максимално естествено осветление в дома колкото е възможно повече. Също и горно осветление, което позволява безпрепятствена светлина от най-високата част на небето. Това е ефективно решение за осветление на вашето таванско помещение.

Приложение на стъклото в нашите домове

www.staklarbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*