Temperature Sensitive стъклени плочки

Temperature Sensitive стъклени плочки

Това са стъклени плочки с текстура, която е чувствителна към температурните промени. Те променят цвета си в зависимост от температурата около тях. Така, че когато някой ги докосне или бъдат залeти от топлата вода на душа, те буквално биват „облени в цветове“. Страхотно е, нали?

temperature-sensitive-glass-tiles-2   Производителят предлага плочките в различни размери и за различни приложения – стени, подове и кухненски плотове. Съществуват текстура и базови цветови варианти, които ви позволяват да постигнете дизайна, който желаете. Клиентите могат да избират, дори и температурата, при която се активират плочките. Те преминат през 3 блестящи фази, всяка от които е с 6 – 10° градуса по-висока от предната. Щом веднъж пикът на температурата премине, основният цвят се връща и остава същия докато температурата не спадне.

Колко ще струва? Около 17$ за стандартна плочка която е 4″ x 4″ или обърнато в нашите мерни единици е 10,16х10,16 см. Това означва, че в 1 квадратен метър ще има около 81бр. такива плочки. Или казано по-просто 1 квадратен метър би струвал 1377$, т.е. около 2480лв за квадратен метър. Не е евтино, защото всяка една плочка е ръчно изработена от рециклирано стъкло, но трябва да признaем, че са много ефектни.

temperature-sensitive-glass-tiles

Temperature Sensitive стъклени плочки

www.staklarbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*