Дървени и метални дограми

Предлагаме остъкляване на дървени дограми и метални рамки с всякакъв вид стъкло. За дървените дограми, както и за металните рамки, използваме 4мм. стъкло (най-често е бяло). Закрепването му към дограмата може да се извърши с маджун или силикон.
Извършваме също подмяна на стъклата на всякакъв вид врати (с дървени и метални каси или изцяло от стъкло), балкони, капандури и прозорци на покривни конструкции, като на покривната конструкция може да се сложи армирано, триплекс или закалено стъкло.

Предлагаме и подмяна на стъкла на етажната собственост.

Всичко, което ви е нужно от стъкло във вашия дом би могло да бъде изпълнено след консултация с нас. Работим с идеи на клиента, но и ние бихме могли да предложим решение ако желаете.

Работим с индивидуални размери на клиента.

Нашето мнение за дървените дограми е че са изпитани във времето и са добро решение, ако те биват поддържани, за вашия дом. В много от случаите те могат да бъдат много по-добри от новите дограми, които се предлагат на пазара.

Дървена дограма

Може да разгледате нашите изпълнени обекти в рубриката „Обекти“ в нашия сайт. А ако имате въпроси, моля свържете се с нас, чрез формата ни Контакти, чрез нашия e-mail ([email protected]) или на нашия телефонен номер 0879 431 517. www.staklarbg.com