Душ кабини и паравани

Предлагаме монтаж на паравани и душ-кабини. Предлагаме изработка и монтаж на прегради за баня, душ-кабини и вани от закалено стъкло, което може да бъде прозрачно, синьо, зелено, кафяво, сиво, матирано, с орнаменти, надписи и т.н. Предлагаме и стъкло кристългард (CristalGuard), което не позволява образуването на варовик по него. Дебелината на стъклото е 6,8 или10мм. Могат да бъдат стационарни, отварящи се на панти или обособени като душ-кабини. Възможен е монтаж върху поддушови корита, вани или върху изградени от фаянсови плочки прагове.
Душ-кабините от закалено стъкло намират все по-широко приложения поради техните предимства: висока естетика, лесна поддръжка, индивидуални размери и форма, възможности за декорация, безопасност.

Всичко, което ви е нужно от стъкло във вашия дом би могло да бъде изпълнено след консултация с нас. Работим с идеи на клиента, но и ние бихме могли да предложим решение ако желаете.

Работим с индивидуални размери на клиента.

Предлагаме монтаж на паравани и душ-кабини. Ето една много малка част от нашите паравани и душ-кабини.

Може да разгледате и други нашите изпълнения в рубриката „Обекти“ в нашия сайт. А ако имате въпроси, моля свържете се с нас, чрез формата ни Контакти, чрез нашия e-mail ([email protected]) или на нашия телефонен номер 0879 431 517.

www.staklarbg.com