Огледала

Предлагаме всякакви видове огледала с максимални размери 321см на 225см, с дебелина 4 или 6мм. Обработката им може да бъде: фасетиране със размер от 0,8мм до 30мм, кантиране както и пробиване на всякакви видове отвори. Цветовете, които се предлагат на пазара са: кафяво, зелено, сиво, синьо и стандартно. Всички огледала могат да бъдат матирани в различни форми, фигури и образи чрез компютърна програма (т.нар. брандиране).
Монтажът им може да се извърши в бани, фитнес зали, заведения и т.н. като това става чрез държачи или чрез залепване със специален силикон.

Всичко, което ви е нужно от стъкло във вашия дом би могло да бъде изпълнено след консултация с нас. Работим с идеи на клиента, но и ние бихме могли да предложим решение, ако желаете.

Работим с индивидуални размери на клиента.

Това са част от нашите монтирани огледала. Някои са наши идеи, а други са с форма, по желание на клиента. Още от нашите монтирани огледала може да разгледате в раздел Обекти.

Може да разгледате нашите изпълнени обекти в рубриката „Обекти“ в нашия сайт. А ако имате въпроси, моля свържете се с нас, чрез формата ни за Контакти, чрез нашия e-mail ([email protected]) или на нашия телефонен номер 0879 431 517. www.staklarbg.com