Стъкларски услуги в цяла София

Стъкларски услуги в цяла София в удобно за вас време на адрес, дори през почивните дни, както и в нашето ателие. Остъкляваме дървени дограми, капандури и метални рамки. Извършваме подмяна на стъкла за врати. Разполагаме с голяма гама от стъкла, oгледала, орнаментни стъкла, лакобел, закалени стъкла, душ кабини, парапети, прегради от стъкло на ниски цени.

Ние предлагаме всичко, което е от стъкло за вашето домакинство, офис, магазин, фитнес зала и всякакъв друг вид помещение.

За вашето домакинство предлагаме остъкляване на вашите прозорци (както за дървени дограми, така и за стъклопакети и метални рамки), изработване на душ кабини, огледала за бани и рафтове към тях. За кухнята предлагаме гърбове от стъклено, цветно стъкло 4мм или 6мм. Предлагаме също голям асортимент от орнаметни стъкла за вашите холни и кухненски врати. Може да се запознаете се с тях в раздел Цветни и орнаментни стъкла. Всичко, което ви е нужно от стъкло във вашия дом би могло да бъде изпълнено след консултация с нас. Работим с идеи на клиента, но и ние бихме могли да предложим решение, ако желаете.

За вашия офис, магазин, фитнес зала или заведение може да се използва всякакъв вид стъкло, което вие бихте желали с различни цветове и дебелини. Например: огледала, стъклени кутии и рафтове, облепване на стени и колони с цветно стъкло или огледало, монтаж на стъклени врати и други.

Вашите идеи са предизвикателство за нас и ние с удоволствие ще ги изпълним!

Предлагаме също ламинат (триплекс) с различни видове дебелини, както стандартни, така и по поръчка.

Ние с удоволствие ще вземем вашите размери на място, след което ще доставим и монтираме вашите желани стъкла.

За нас клиентът да е доволен е от най-голямо значение!

https://staklarbg.com