Предлагаме остъкляване на дървени дограми и метални рамки

Предлагаме остъкляване на дървени дограми и метални рамки с всякакъв вид стъкло. За дървените дограми, както и за металните рамки, използваме 4мм. стъкло (най-често е бяло). Закрепването му към дограмата може да се извърши с маджун или силикон.
Извършваме също подмяна на стъклата на всякакъв вид врати (с дървени и метални каси или изцяло от стъкло), балкони, капандури и прозорци на покривни конструкции. На покривната конструкция може да се сложи армирано, триплекс или закалено стъкло.
Предлагаме и подмяна на стъкла на етажната собственост.

Орнаментните стъкла намират приложение предимно в интериора. Използват се в мебелната промишленост за производство на детайли – вратички, рафтове и др., както и за преградни и декоративни цели.

Тук ви представяме част от нашите изпълнени обекти, които сме успели да снимаме.

Остъклили сме много капандури, козирки и фасади на халета.

Предлагаме стъкларски услуги в цяла София в удобно за вас време на адрес, дори през почивните дни, както и в нашето ателие. Остъкляваме дървени дограми, капандури и метални рамки. Извършваме подмяна на стъкла за врати. Разполагаме с голяма гама от стъкла, oгледала, орнаментни стъкла, лакобел, закалени стъкла, душ кабини, парапети, прегради от стъкло на ниски цени.
По всяко време сме на разположение за запитвания и оферти на телефония ни номер.

https://www.staklarbg.com