Лакобели

Лакобелът е стъкло с висококачествено лаково покритие, което е екологично чисто, напълно непрозрачно. Лаковото покритие е влагоустойчиво. Монтира се с помоща на силикон, лепила за плочки и монтажни самозалепващи ленти. Цветните стъкла (Лакобел) могат да се използват за гърбове на кухни, за облепване на бани, на стени и колони, за рафтове и т.н. Те са с дебелина 4мм и не се закаляват. Съществуват и такива с дебелина 6мм, които се закаляват, но само с нюанс бял и черен. Максимални размери на стъклата са 321см на 225см.

Обработката на Лакобела може да бъде кантиране, фасетиране както и пробиване на всякакви видове отвори.

Тук ви представяме част от нашите изпълнени обекти с лакобел, които сме успели да снимаме.

Лакобелът се използва доста често за гръб на кухня, но по възможност да не е в близост до готварски печки, защото от топлината ще се спука. Може да се облицоват мебели с него, да се използва за маси, а може да се облепят цели стени.

Предлагаме стъкларски услуги в цяла София в удобно за вас време на адрес, дори през почивните дни, както и в нашето ателие. Остъкляваме дървени дограми, капандури и метални рамки. Извършваме подмяна на стъкла за врати. Разполагаме с голяма гама от стъкла, oгледала, орнаментни стъкла, лакобел, закалени стъкла, душ кабини, парапети, прегради от стъкло на ниски цени.
По всяко време сме на разположение за запитвания и оферти на телефония ни номер.

https://www.staklarbg.com