Паравани и душ кабини

Предлагаме изработка и монтаж на прегради за баня, душ кабини и паравани от закалено стъкло, което може да бъде прозрачно, синьо, зелено, кафяво, сиво, матирано, с орнаменти, надписи и т.н. Предлагаме и стъкло кристългард (CristalGuard), което не позволява образуването на варовик по него. Дебелината на стъклото е 6,8 или 10мм. Могат да бъдат стационарни, отварящи се на панти или обособени като душкабини. Възможен е монтаж върху поддушови корита, вани или върху изградени от фаянсови плочки прагове.

Душ-кабините от закалено стъкло намират все по-широко приложениe поради техните предимства: висока естетика, лесна поддръжка, индивидуални размери и форма, възможности за декорация, безопасност.

Тук ви представяме част от нашите изпълнени обекти, които сме успели да снимаме.

Предлагаме стъкларски услуги в цяла София в удобно за вас време на адрес, дори през почивните дни, както и в нашето ателие. Остъкляваме дървени дограми, капандури и метални рамки. Извършваме подмяна на стъкла за врати. Разполагаме с голяма гама от стъкла, oгледала, орнаментни стъкла, лакобел, закалени стъкла, душ кабини, парапети, прегради от стъкло на ниски цени.


По всяко време сме на разположение за запитвания и оферти на телефония ни номер.

http://www.staklarbg.com