Къде в дома ни можем да използваме декоративно стъкло

декоративно стъкло

Някои от приложенията на орнаментните стъкла са в кухнята или по-точно в кухненските шкафове. Разбира се за това място може да използвате и обикновено бяло стъкло, но няма да бъде толкова ефектно, както декоративното.

Орнаментните стъкла намират приложение предимно в интериора. Използват се в мебелната промишленост за производство на детайли – вратички, рафтове и др., както и за преградни и декоративни цели.
На пазара в България на орнаметни стъкла има над 3000 вида като предлаганите от нас са определени модели. Може да се запознаете с тях на нашата страница в интернет.
Орнаментните стъкла се използват за врати и декорации. Само определени модели се обработват и закаляват.

декоративно стъкло

Ламинирано стъкло (или т.нар. още триплекс) е направено от различни плоски продукти, разположени между два листа стъкло. Огледалото може да се използва като основа за непрозрачно, отразяващо допълнение в най-близката врата. Можете да пробвате и с матирано стъкло.

За да добавите украса, която също да и е практична – Вътрешни прегради могат да бъдат проектирани да бъдат прозрачни или неясни, но те също могат да се срещнат по средата за постигане на декоративен мотив, подобен на лазерно изрязани екрани. Това се прави чрез гравиране на стъклото и е желан дизайн, за осигуряване не само на визуален интерес, но и за прикриване на съдържанието на съседното помещение.

декоративно стъкло

www.staklarbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*