Приложение на стъклото в нашите домове

Приложение на стъклото в нашите домове

Стъклото в чистата си форма е прозрачен, относително здрав, твърд, по същество инертен и биологически неактивен материал, който може да бъде оформен с много гладка непропусклива повърхност. Тези качества водят до множество употреби на стъклото.
Стъклото в нашия домТъй като стъклото е здраво и нереактивно, то е много полезен материал. Много предмети от всекидневието се правят от стъкло. Чашите и бутилките често са стъклени, както и електрическите крушки, огледалата, екранните тръби на компютърни монитори и телевизори, прозорците.

За домакинството предлагаме остъкляване на вашите прозорци (както за дървени дограми, така и за стъклопакети). Също и изработване на душ кабини, огледала за бани и рафтове към тях. За кухнята предлагаме гърбове от стъклено цветно стъкло 4мм или 6мм. Предлагаме също голям асортимент от орнаментни стъкла за вашите холни и кухненски врати.

За офиса, магазин, фитнес зала или заведение, може да се използва всякакъв вид стъкло, което вие бихте желали с различни цветове и дебелини. Например: огледала, стъклени кутии и рафтове, облепване на стени и колони с цветно стъкло или огледало, монтаж на стъклени врати и други.

В няколко поредни дни ще ви покажем къде в нашия дом може да се използва стъклото. На картинката сме отбелязали, като подсказка, къде може да монтираме стъкла.

Приложение на стъклото в нашите домове

www.staklarbg.com

Може да разгледате и страницата ни с част от нашите обекти, които сме имали възможността да снимаме: Обекти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*