Стъклени окачени фасади

Стъклени окачени фасади

Окачената стъклена фасада е класическата алтернатива на стандартните тухлени стени.
Достъпът на слънчева светлина и играта с различните нива на осветеност на помещенията са все по-често използвани при изпълнението на различни архитектурни решения.

Прозрачността на фасадите се осигурява от големи стъклени панели, които са носени от системи с малка видима ширина на профила. Едновременно с това трябва да се осигури необходимата устойчивост и надеждност на конструкцията. Стъклените фасади могат да бъдат носени от алуминиеви, леки стоманени или PVC профили, както и от комбинирането на тези материали.

Mодерните жилищни домове могат също толкова лесно да имат стъклена фасада, за да създават красиви открити повърхности. Те създават ярка и приятелска атмосфера вътре, осигурявайки фантастични гледки и усещане за откритост. Благодарение на най-модерното производство и изработка, стъклената фасада е изключително ефективно решение за нуждите от сигурност, енергия и звук на вашия проект.

Нов продукт, предлаган на пазара, е дограма от алуминиеви или PVC профили. Дограмата е неразделна част от структурата на стъклената фасада, затова фирмите се стремят да предложат цялостна концепция за вида и изпълнението на Вашата окачена фасада. Специалистите, които работят, са натрупали дългогодишен опит в тази област и това позволява да се предложат висококачественo изработени прозорци и професионален монтаж.

Стъклени окачени фасади

Стъкларски услуги

https://staklarbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*