Стъклени прегради и паравани

Стъклен параван

Стъклени прегради и паравани

Параваните, които да осигурят уединение, са често желана поръчка. Можете да сложите такива паравани на вашия балкон или тераса, ако те са с изглед към имота на съседа.
Параваните, осигуряващи непрекосновенност на личното Ви пространство, обикновено са високи 1,8м и са от непрозрачно стъкло, което не позволява да се види нещо през него докато не бъде осветено.
Те също могат да бъдат фиксирани към съществуваща структура. Натоварването от вятъра е от съществено значение при тези стъкла. То изисква сложно изчисление, при което се взимат в предвид много променливи.

Предлагат се прозрачни, оцветени и матирано стъкло покритие, както и избор на парапети, ако желаете, и различни винени дизайни с шаблон. Вашият имот ще изглежда модерен, докато екраните осигуряват поверителност и защита от елементите, като същевременно не блокират никаква естествена светлина.

Тези красиви парчета са идеални за вътрешни дворове, веранди, балкони, огради за басейни и открити горещи вани и са идеално решение за ветровитите открити пространства. Местните власти често могат да настояват за екран за поверителност на вашия балкон или тераса, ако той гледа към съседен имот.

В това клипче е показано как става монтирането на подобен вид паравани:

Стъклени прегради и паравани

Стъкларски услуги в София

https://staklarbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*