Стъклопакети

Стъклопакети

Стъклопакетът представлява над 80% от площта на Вашата дограма ,затова не трябва да се правят копромиси при избора му. Инвестициите в добър стъклопакет ще се възвърнат многократно за сравнително кратък период. Качествения стъклопакет е гаранция за по-добра изолация и шумоизолация.

Стъклопакетът е конструкция от две или повече стъкла, между които има въздушно пространство, образувано от различни по размер дистанционери и затворено херметично. Дистанционерът е алуминев и служи за разделяне на определено разстояние на стъклата, а затворената вътре заедно с въздуха влага при производство на стъклопакета се поглъща от абсорбента ,с който е напълнен. При правилно изработения стъклопакет не може да проникне вода отвън и не може да се образува конденз между стъклата.

Що се отнася до материала на рамката, PVC се използва най-много за двойното стъкло, поради своята ефективност и ниска цена. От друга страна, алуминиевите и дървените рамки са по-скъпи и не са по-функционални от заместителя на uPVC. Що се отнася до стила / вида на прозорците с двоен стъклопакет, най-популярните са обикновеният правоъгълник.

Най-използваните стъклопакети са безцветните. Оцветените – това са тонирани стъкла  отразяващи ултравиолетовите лъчи. Нискоемисийното К стъкло е висококачествено-от едната страна е със специално покритие,което позволява на слънчевата енергия да влиза в помещението ,същевременно не позволява на  топлината да излиза от помещението.По този начин намаляват  сметките за отопление и вложените средства за поставяне на качествена дограма и остъкляване. Стъкларски услуги

Стъклопакети

https://staklarbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*