Tрансформация електрическа кула с цветно стъкло

Tрансформация електрическа кула с цветно стъкло

Досадните традиционни електрически кули са толкова типични с тяхната грозота, но не е типично да видите колоритна електрическа кула! Точно тази, нетипична кула, е направена благодарението на въображение на 3-ма студенти по изкуство.

Трио от немски студенти по изкуство излезе с блестяща идея как да направим изкуството от нещо, което вече съществува в нашата среда, но без естетическа полза. Едно нещо довело до друго и скучна на вид електрическа кула се превърна в привличащ вниманието витраж фар (Leuchttrum на немски).

Те използват своята страст към изкуството и красотата, за да превърнат тази грозна сива структура в зашеметяваща инсталация. Ali Hwang, Hae-Ryan Jeon, and Ghung Ki Park 3-ма арт студенти в Klasse Lobbert в Западна Германия,Ail Hwang, си поставиха за цел да разкрасят тази ежедневна градска реликва. Използвайки панели от цветна акрилна пластмаса, за да покрият пролуките в подпорите на кулата. Резултатът може лесно да се нарече частица от съвременното, специфично за сайта изкуство, мигащо и светещо на слънцето с многото си цветове. Прилагат триъгълнообразен плексиглас – те не биха могли да използват истински витражи заради безопасността. Но идеята идва тъкмо от тях – за да запълнят празнините в кулата. Той покрива най-вече основата на кулата, а нагоре постепенно намаляват.

 
 

Tрансформация електрическа кула с цветно стъкло

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*